MASKINKONSTRUKTÖRER TILL KONVERTERINGSUTVECKLING

Vill du vara med och utveckla våra maskiner och processer för materialkonvertering? Nu söker vi maskinkonstruktörer med placering på huvudkontoret i Helsingborg.

Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med en av produktionsanläggningarna. Ecolean har marknadsbolag i Ryssland, Pakistan, USA, Malaysia, Japan och Kina. Ecolean har idag kommersiella aktiviteter i över 30 länder och arbetar med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.

Arbetsuppgifter

Arbetet är mycket omväxlande och innehåller många olika delar. Huvuddelen består av konstruktion. Det kan vara både optimering av befintliga lösningar så väl som utveckling och framtagning av nya funktioner och lösningar. I tjänsten ingår tekniskt analysarbetet enligt FMEA-metoden. Kontakter med leverantörer och konsulter ingår som en del i tjänsten.

Gruppen du kommer att tillhöra ligger under avdelningen R&D och har även ett produktägarskap för en av våra produktionslinjer. Vi arbetar i nära samarbete med våra produktionsenheter i Helsingborg, Kina och Pakistan varför resor kan förekomma.

Din profil

För att lyckas i rollen som maskinkonstruktör hos oss så tror vi att du brinner för konstruktion och utveckling samt har mycket god teknisk förståelse.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande och relevant erfarenhet av maskinkonstruktion. Vi arbetar i CAD-programmen Creo och Inventor.
Som person är du öppen, kommunikativ och motiveras av tekniska utmaningar. Du trivs i en organisation med ett högt tempo med många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. Du kommer få chansen att utvecklas samt sätta din prägel på våra produkter.

Vi förutsätter att du kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi erbjuder

Ecolean erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner och en stark teknikutveckling. Rollen innebär att du kommer arbeta brett och med ett helhetsperspektiv där du får stora möjligheter att driva dina idéer. Vi har högt i tak, korta snabba beslutsvägar och du kommer att få möjlighet att själv vara med och utforma vårt företag och våra produkter i en global miljö.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av projektledare Mikael Lembke, tel. 010-459 45 93.
Välkommen med din ansökan via vårt webformulär nedan. Sista ansökningsdag är den 31 mars, men skicka gärna in din ansökan direkt då vi behandlar ansökningar löpande.

Välkommen med din ansökan!

Webformulär