DIGITALISERINGSINGENJÖR - SWEDEN

Vill du vara med och utveckla våra fyllmaskinslinjer? Nu söker vi en digitaliseringsingenjör med placering på huvudkontoret i Helsingborg.

Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med en av produktionsanläggningarna. Ecolean har marknadsbolag i Ryssland, Pakistan, USA, Malaysia och Kina, samt kontor i Japan, Sydkorea, Thailand, Indonesien och Australien.  Ecolean har idag kommersiella aktiviteter i över 30 länder och arbetar med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.

Arbetsuppgifter

Som digitaliseringsingenjör kommer du att arbeta med utveckling av IoT och molnlösningar för våra fyllmaskinslinjer. Detta gör att du är en spindel i nätet mellan automation, IT, service och kunder.

Huvuddelen av arbetet innebär programmering i C++, C#, databaser men också PLC och HMI. Erfarenhet av Linux är meriterande. Arbetet är förlagt på vårt kontor i Helsingborg med nära knytning till vår maskinutveckling och maskinproduktion.

Din profil

För att lyckas i rollen som digitaliseringsingenjör hos oss så tror vi att du brinner för programmering och har ett intresse och förståelse för teknik. Vi söker dig med en teknisk utbildning på högskolenivå inom elektroteknik, datateknik, automation eller teknisk fysik. Gärna med något års erfarenhet men vi är även öppna för att plocka in dig med mindre erfarenhet.

Som person är du öppen, kommunikativ och motiveras av tekniska utmaningar. Du trivs i en organisation med ett högt tempo med många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. Du kommer få chansen att utvecklas samt sätta din prägel på våra produkter.

Vi förutsätter att du kan uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi erbjuder

Ecolean erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner och en stark teknikutveckling. Rollen innebär att du kommer arbeta brett och med ett helhetsperspektiv där du får stora möjligheter att driva dina idéer. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och du kommer att få möjlighet att själv vara med och utforma vårt företag och våra produkter i en global miljö.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Christian Isaksson, Manager Automation Systems, tel. 010-459 45 26. Välkommen med din ansökan via vårt webformulär nedan. Sista ansökningsdag är den 30 september, men skicka gärna in din ansökan direkt då vi behandlar ansökningar löpande.

https://fm.webforum.com/ecolean/form.asp?sid=684337954

Välkommen med din ansökan!